Košický klub Collosseum poctí 17. júla svojou návštevou thrashmetalová legenda Exodus, ktorá pochádza priamo z mekky tohto žánru, sanfranciskej Bay Area.

Kapelu Exodus, ktorej vznik sa datuje až do roku 1980 netreba širšiemu metalovému publiku nejako špeciálne predstavovať. Aj po viac ako 30 rokoch od založenia patrí k špičke žánru a má stále významný vplyv na scénu, ktorej neodmysliteľnou súčasťou je dodnes. Koncerty päťčlennej úderky sú plné energie a nasadenia, a či už sa jedná o festivalové alebo klubové vystúpenia, vždy sú pre fanúšikov veľkým zážitkom. Na košickom koncerte by Exodus mali zahrať podstatne dlhší set, ako zvyknú na časovo vymedzených festivalových podujatiach.

Sprievod legende budú robiť grécki thrasheri s názvom Suicidal Angels, ktorí môžu pripomenúť časy starej Sepultury či kapely Slayer, ktorá nedávno odohrala koncert v Bratislave. Suicidal Angels je relatívne mladá formácia, no o to viac o nej v poslednej dobe počuť. Nový album Bloodbath sa teší veľkému záujmu zo strany verejnosti a za prvý týždeň predaja sa vyšplhal do TOP 100 v rámci Nemecka a Rakúska. 

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal alebo priamo v klube Collosseum.

Zdroj: EPL
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Exodus