Serj Tankian budúci rok predstaví svoje monografie s názvom Down With the System: A Memoir (Of Sorts). Knižný debut lídra System of a Down vychádzajú 14. mája prostredníctvom vydavateľstva Hatchette Book.

Vydavateľstvo o memoároch hovorí, že "sú oveľa viac ako len rock'n'rollová bájka. Je to príbeh o imigrantoch, je to prebudenie aktivistov a je to duchovná cesta z temnoty ku svetlu."

Samotný Serj ich opisuje ako ponor do vlastných životných lekcií: "Napísal som novú knihu. Práca na týchto náhodne vyliahnutých filozofických memoároch mi dala jedinečnú príležitosť ponoriť sa hlboko do histórie mojej rodiny, vlastných motivácií z mladého veku a lekcií, o ktorých som nevedel, že som sa ich naučil."

Čitatelia spoznajú príbeh malého Tankiana, narodeného v Bejrúte, ktorý "počul bomby padať pred jeho detským domovom počas občianskej vojny v krajine, potom sa ako sedemročný presťahoval do Los Angeles a dozvedel sa o arménskej genocíde," uvádza Hachette Book.

Predobjednávky sú už teraz k dispozícii za 30,00 dolárov za vydanie v pevnej väzbe, pričom sú k dispozícii aj digitálne a ako audioknihy.

Tip: Líder System Of A Down vyzýva Imagine Dragons, aby zrušili koncert v Azerbajdžane

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)