17. ročník súťaže krásy Miss Slovensko 2012 sa niesol v netradičnom duchu. V piatkovom priamom prenose si totižto diváci mohli okrem tradičných disciplín, ktoré k tejto súťaži neodmysliteľne patria, vychutnať i výnimočné hudobné vystúpenia. Veľkou konkurenciou krásnym dievčatám bola speváčka Anita Soul, ktorá počas večera vystúpila dokonca až trikrát.

Prvým hudobným vystúpením bolo spojenie Tomiho a Anity Soul, ktorí spolu zaspievali skladbu Moves Like Jagger od kapely Maroon 5. Číslo bolo popretkávané videorozhovormi s finalistkami a taktiež s obľúbenou promenádou v plavkách. V druhom hudobnom čísle večera sa opäť predstavila Anita Soul, tento raz s českou speváčkou Monikou Povýšilovou. Dámy zaspievali skladbu What a Feeling.

Počas predvádzania "anjelskej" kolekcie sa na pódiu predstavila Eva Burešová s hitom Crazy In Love. Súčasťou jej vystúpenia bolo netradičné spojenie s Majkom Spiritom, aktuálnym objavom roka v ankete Slávik. Spirit odspieval mix svojich vlastných skladieb, ktorý pozostával z piesní Ja a ty a Ženy treba ľúbiť.

Po tretíkrát sa Anita Soul postavila na pódium spolu s Robom Opatovským. Ich číslo pozostávalo zo skladby Happy Ending. Vokálne im vypomáhali speváčky Monika Povýšilová a Eva Burešová. Vystúpenie svojou jemnosťou podčiarkovalo ďalšiu disciplínu, v rámci ktorej finalistiky predvádzali exkluzívne modely šiat slovenských návrhárov.

Jedno z najemotívnejších a jednoznačne najestetickejších vystúpení večera patrilo speváčke Eve Burešovej, ktorá tento raz, iba za sprievodu klavíra, odspievala pieseň Listen. Súčasťou tohto vystúpenia bolo aj atraktívne číslo výškovej akrobacie skupiny Vertigo. Záver večera patril samotnému vyhlasovaniu víťaziek. Titulom Miss Slovensko 2012 sa môže pýšiť finalistka s číslom 1, Kristína Krajčírová. Prvou vicemiss sa stala Denisa Krajčovičová. Z titulu druhá vicemiss sa tešila Silvia Kimličková. 

Autorka: Miroslava Kuracinová
Foto: Anitasoul.com

Súvisiaci interpreti: Anita Soul, Majk Spirit