Už dnes večer spozná Slovensko v priamom televíznom prenose svoju novú Miss. Režisér Jeffo Minařík sľubuje netradičný divácky zážitok a výraznú zmenu oproti doterajším klišéovitým "misskovským" scenárom. Súčasťou budú aj hudobné vystúpenia. Až v troch z nich sa objaví zvodná speváčka Anita Soul.

"Spoločne s Tomim zaspievam skladbu Moves Like Jagger, ďalšiu What A Feeling s mladou českou speváčkou Monikou Povýšilovou, ktorá má rovnako ako ja hlboký vzťah k soulovej hudbe, a záverečné číslo Happy Ending bude spolu s Robom Opatovským," prezradila speváčka 26-ročná speváčka.

Známym svetovým hitom, ktoré počas Miss Slovensko zaznejú, dala novú podobu renomovaná hudobná skladateľka Ľubica Čekovská, tentoraz hlavne v úlohe hudobnej režisérky.

Anita Soul sa v každom čísle predstaví v inom oblečení, postará sa o to stylistka Mirka Danielová spolu s Anitinou dvornou návrhárkou Zlaticou Hujbertovou. Obe dámy sa do zmeny Anitinej vizáže pustili naozaj dôkladne - známu speváčku uvidia diváci s novou dramatickou sexy vizážou a aj v odvážnych šatách, ktoré viac odhalia než zahalia.

Zmena Anity na "femme fatale" úzko súvisí s jej novým albumom, pripravuje ho spolu s renomovaným americkým hráčom na klávesy a producentom hudby R&B a soulu Robertom Glasperom, ktorý bol jednou z hviezd Bratislavských jazzových dní 2011.
Finálový večer Miss Slovensko 2012 sa uskutoční v piatok 27. apríla v bratislavskej Inchebe, v priamom prenose ho bude vysielať televízia JOJ.

Redakciu Hudba.sk informovala Eva Bacigalová, PR manažérka Anity Soul.

Foto: Anitasoul.com

Súvisiaci interpreti: Anita Soul