"Je to ako keď chodíte s dievčaťom, ste šialene zamilovaný a vidíte sa iba raz za mesiac. A keď sa konečne stretnete, tak ďalej si to už asi viete predstaviť..." - týmito slovami opísala česká skupina Divokej Bill svoj vzťah k Slovensku v nedávnom rozhovore pre web Kukninato.sk. Pomyselné vyvrcholenie tohto vášnivého rande nastane už tento piatok.

Úspešná česká formácia už tri týždne cestuje po Slovensku v rámci svojho jesenného Tsunami Tour 2017. Ak by sme pokračovali v analógii na dlhšie odlúčených zaľúbencov, tak počiatočné rozpaky na úvodnom koncerte v Trenčíne (reportáž) by mali byť minulosťou a v bratislavskom Majestic Music Clube sa v piatok 1. decembra očakáva horúce vyvrcholenie.

Na koncertoch po celom Slovensku Divokej Bill v uplynulých týždňoch fanúšikom predstavil svoju v poradí siedmu štúdiovku s názvom Tsunami, ktorá pribudla do bohatej diskografie obľúbenej partie tento rok v máji. Z noviniek má najväčší úspech u slovenských fanúšikov titulná skladba. Tá bola zároveň prvým singlom. Kapela k nej zostrihala video z koncertu vo svojich rodných Úvaloch, kam sa pravidelne vracia každý rok v auguste, aby tu odohrala veľkú šou pod holým nebom pre svoje domáce publikum. Rovnako dobre však pesnička, zaujímavo spájajúca rockovú energiu s rapom, funguje aj na klubových pódiách.


Na piatkovom bratislavskom koncerte sa ako predkapela predstaví slovenská formácia Ewelin. Divokej Bill Tsunami Tour prináša na Slovensko partner skupiny Pivovary Lobkowicz.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: Marek Žídek - archív skupiny

Súvisiaci interpreti: Divokej Bill