Americký rocker Bruce Springsteen, známy priateľským správaním k fanúšikom, si k sebe na pódium pozýva tanečníkov z publika často a rád. Počas pondelkového vystúpenia v New Yorku všetkých prekvapil, keď im takto predstavil svoju 90-ročnú mamu. Za spoločný tanec si vyslúžili búrlivý potlesk.

S mamou Adele Springsteen si Boss počas koncertu v Madison Square Garde zatancoval na skladbu Ramrod. Na vyvýšenej plošine spolu predviedli aj improvizované "twerkovanie". Nebolo to však prvýkrát, čo prišla svojho syna podporiť na pódium, zatancovali si spolu aj počas skladby Dancing In the Dark na koncertoch vo Filadelfii v roku 2009 a opäť v roku 2012. 


Fanúšikovia sa na pódiu vedľa svojho obľúbeného speváka ocitajú pravidelne. Vo februári si v Toronte zatancoval s 89-ročnou babičkou Evelyn aj s mladou nastávajúcou mamičkou Connie. Nedávno zas osobne napísal ospravedlnenku do školy 9-ročnému Xabimu, ktorý bol dlho hore pre účasť na jeho trojhodinovom vystúpení.


Springsteen v lete so svojou kapelou E Street Band absolvuje v Británii sériu koncertov pod holým nebom, ktorú odštartuje 25. mája v Manchestri a uzavrie 5. júna vo Wembley. Jeho aktuálne turné je podporou albumu The River z roku 1980, ktorý sa nedávno dočkal reedície a na koncertoch by mal odznieť celý. V septembri vydá známy rocker knihu o svojom živote.

Vypočujte si reedíciu albumu The River na Deezeri: 

   
Text: Hudba.sk (NME.com, archív)
Foto: Brucespringsteen.net

Súvisiaci interpreti: Bruce Springsteen