Po Beyoncé, Kylie Minogue či Katy Perry zažije Slovensko ďalšiu premiéru veľkej popovej hviezdy. 18. apríla 2015 sa v bratislavskej Slovnaft Aréne v rámci svojej koncertnej šnúry Let Me Entertain You Tour predstaví Robbie Williams.

Bývalý člen formácie Take That okrem Slovenska navštívi aj Španielsko, Francúzsko, Litvu, Lotyšsko, Rusko, Bielorusko, Poľsko, Rakúsko, Spojené arabské emiráty a Izrael. 40-ročný interpret o tom informoval prostredníctvom Youtube videa, v ktorom vymenoval všetky zastávky spomínaného turné.

"Peklo je preč, toto je nebo, na budúci rok idem na turné," uviedol v pozvánke, narážajúc na text piesne Let Me Entertain You, podľa ktorej sa volá celé turné. Vo videu má spevák tvár pomaľovanú podobne ako v klipe k známemu hitu, s rozmazanou čiernou farbou však pôsobí viac "halloweensky". Usporiadateľská agentúra Vivien na svojom Facebooku zverejnila aj video venované špeciálne slovenským fanúšikom. Lístky sa dostanú do predaja 7. novembra.


Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Swings Both Ways, ktorú predstavil aj na vynikajúcom koncerte v Prahe, uviedol na trh vlani v novembri. Na rozdiel od tohtoročného "swingového turné" by sa však koncerty v roku 2015 mali niesť v znamení jeho najväčších popových hitov.

K tým patria skladby ako Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil a pokračuje v úspešnej kariére. Len nedávno sa stal dvojnásobným otcom.


Zdroj: agentúra Vivien, SITA, archív
Foto: Greg Williams

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams