Vianočný advent u našich západných susedov prinesie živý prenos koncertu Ewy Farnej a Karlovarského symfonického orchestra priamo z hotela Ambassador v Karlových Varoch. Live stream odvysiela zadarmo 5. decembra na svojom facebookovom profile značka Coca-Cola aj samotná speváčka.

"Šíriť pozitívne emócie je podstatou môjho povolania. Robím to prostredníctvom hudby a som rada, že mám možnosť v tomto nekoncertnom období priniesť ľuďom hudobný zážitok priamo do ich obývačky. A možno sa trafíme priamo do ich sŕdc, pretože toto bude bomba," uviedla Ewa Farna.

"Bude to presne rok, čo som mala svoj veľký symfonický koncert v Prahe, na toto výročie ho pre fanúšikov vydávam na vinyle a navyše ho ľuďom zahráme online. Spoločne tým pomôžeme Červenému krížu, veď kedy sa má najviac šíriť dobro a optimizmus, keď nie pred Vianocami? V týchto časoch je to potrebné dvojnásobne, tak sme to poňali veľkolepo," dodala speváčka.


Okrem spomínaného koncertného záznamu na vinylovej LP pripravila pe fanúšikov aj CD výberovku s názvom Singles & Specials. Tá bude obsahovať single z jej doposiaľ vydaných albumov ako aj záznamy z dôležitých vystúpení, či duety a skladby, na ktorých sa Farna predstavila ako hosť.

Pre viac info o koncerte s orchestrom sledujte stránku speváčky www.facebook.com/ewafarna.


Zdroj: TASR / PR manažérka Zlatica Baltazarovičová (Hudba.sk edit)
Foto: Facebook.com/ewafarna

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna