Slovenský raper Majself štartuje nový rok skladbou Hviezdy, ktorá je ďalším singlom z pripravovaného albumu naplánovaného na marec tohto roka. Text piesne je odkazom pre jeho 11-ročného syna. Skladbu zverejnil spolu s videoklipom, o ktorý sa postaral režisér Pierre Lexis.


So skladbami Cítim, Zrkadlá a Na dne odštartoval Majself minulý rok propagáciu svojho pripravovaného ôsmeho albumu. Ďalšou v poradí je čerstvo vydaná novinka Hviezdy, na ktorej opäť spolupracoval so svojím dvorným producentom Fillipianom. Pieseň je venovaná raperovmu synovi, ktorý sa po jeho boku objaví aj vo videoklipe. Okrem toho v ňom režisér Pierre Lexis použil efekt zvaný Unreal Engine pripomínajúci 3D animácie, ktoré sa využívajú v prepracovaných online hrách. Okrem použitých efektov sú v klipe aj lokácie zo slovenskej a rakúskej prírody.

"Skladbu Hviezdy aj samotný videoklip som venoval svojmu synovi Nikolasovi. Je to môj odkaz preňho a keď bude starší, tak verím, že sa k nej bude vracať. Ale je to aj pre všetkých tých, ktorí veria v svoje sny a idú si za nimi. Lebo keď veríš svojim snom, máš všetko otvorené, pozeráš sa vpred a ideš si za svojimi hviezdami. Moje vpred bol a je môj syn Nikolas, ktorý je mojím splneným snom a v klipe symbolizuje tie moje hviezdy, ktoré ma posúvajú dopredu a odtrhávajú ma od vnímania tých zlých udalostí," vysvetľuje Majself osobný význam novinky.


O svojom vzťahu k rodine a prístupe k hudbe Majself rozprával aj v našom podcaste Zoznam:sa.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová z Ruka Hore. Správu sme upravili a doplnili.