Miley Cyrus odhodila všetky zábrany a svojim fanúšikom naplno naservírovala svoj súčasný imidž. Turné mladej speváčky k albumu Bangerz, ktoré odštartovalo koncom minulého týždňa, je totiž plné roztiahnutých nôh, vyplazených jazykov a dotykov v rozkroku.

Ešte pred samotným začiatkom turné sa Miley Cyrus nechala počuť, že jej koncerty budú mať edukatívny rozmer. "Aj keď so mnou väčšina rodičov pravdepodobne súhlasiť nebude, myslím si, že moja šou je pre deti poučná," uviedla. "Dôvodom je, že im bude prezentované umenie, o ktorom väčšina ľudí ani nevie. Všetkých nás učia, aby sme videli veci čierno-bielo, najmä v malých mestách - preto som rada, že s turné navštívim miesta, kde by podobné umenie nebolo akceptované. Miesta, na ktorých by sa deti nemohli o niečom podobnom ani len dozvedieť," uviedla 21-ročná popová hviezdička, ktorá svoju šou v júni predstaví aj vo Viedni.

Jej zámer pôsobiť edukatívne sa však akosi minul účinku, čo iba podporili nedávno zverejnené polonahé fotografie, ktoré sa v marci objavia na obálke nemeckého vydania módneho časopisu Vogue. Sexuálnymi narážkami a kontroverznými gestami je preplnené aj turné k aktuálnemu albumu Bangerz (recenzia).

Jediným z minuloročných pódiových výstrelkov, ktoré popri vyplazených jazykoch, kopulačných pohyboch, zarezaných nohavičkách a rukách v rozkroku na prvých dvoch koncertoch nepraktizovala, bolo fajčenie jointov. To si zrejme necháva až na krajiny, v ktorých je užívanie marihuany legálne. Svoju priazeň tejto ľahkej droge však ukázala aspoň na jednom zo svojich kostýmov.

Miley Cyrus vo Vancouveri, 2014 Zdroj: AP Photo/The Canadian Press, Jimmy JeongViac fotografií z úvodu Bangerz Tour 2014 speváčky Miley Cyrus nájdete v galérii

Zdroj: Extra.cz, archív Hudba.sk
Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jimmy Jeong

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus