Americká speváčka Miley Cyrus, ktorá sa v posledných mesiacoch prezentuje najmä rôznymi škandálmi a odhaľovaním svojho tela, zverejnila nový trailer k svojmu aktuálnemu turné Bangerz. V rámci neho už tento mesiac zavíta do Európy.

V šialenom videu trvajúcom necelé dve minúty nechýbajú zábery na sporo odetých tanečníkov, vyplazené jazyky či obrovské nafukovacie rekvizity ako hot dog alebo šteniatko Huskyho. Video dopĺňajú rýchle prestrihy na animované sekvencie a samozrejme piesne z aktuálnej štúdiovej nahrávky Bangerz (recenzia).


Miley Cyrus video zverejnila krátko po svojom návrate z nemocnice v Kansase. 21-ročná interpretka sa však aj tento týždeň pod dohľadom lekárov musí zotavovať po silnej alergickej reakcii na antibiotiká, pre ktorú ju museli 15. apríla hospitalizovať.

Európsku časť turné mala odštartovať 2. mája v Amsterdame a 4. mája v Antverpách, organizátori však najnovšie potvrdili, že speváčka v týchto mestách vystúpi až 20. a 22. júna. Prvý európsky koncert by mala odohrať 6. mája v Londýne, dovtedy vraj bude pod dohľadom lekárov. Zrušené americké koncerty zase plánuje odohrať v auguste, keď sa vráti z Európy do USA.

PS: Pri pozeraní traileru len ťažko uveriť, že ide o tú istú speváčku ako v tomto staršom videu, čo poviete?


Text: Hudba.sk (zdroj: Digitalspy.co.uk, SITA)
Foto: John Shearer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus