Už pred pár dňami sa českým bulvárom prehnala informácia, že šou The Voice Česko Slovensko by mala moderovať speváčka Tereza Kerndlová, pričom sa vraj povrávalo aj o mladej raperke Sharlote. Tvorcovia šou teraz potvrdili v pozícii moderátorskej dvojice Terezu Kerndlovú a tiež slovenskú speváčku Máriu Čírovú.

"Na nakrúcanie The Voice Česko Slovensko sa veľmi teším a som nesmierne šťastná, že môžem byť súčasťou práve tohto formátu - najväčšej televíznej hudobnej šou v Česku a na Slovensku. Tým, že som hudobníčka a viem, čo budú naši súťažiaci prežívať pred každým vystúpením, budem snáď aj ich oporou," povedala Mária Čírová, ktorá už má moderátorské skúsenosti z lifestyleového magazínu L.O.V.E. a reality šou O 10 rokov mladší.

"Bola som veľmi milo prekvapená, keď ma televízie Nova a Markíza oslovili, aby som sa ujala postu moderátorky The Voice Česko Slovensko, ale zároveň mnou začali lomcovať pocity veľkej zodpovednosti a pokory spojenej s touto úlohou. Nakoniec u mňa vyhralo presvedčenie, že som tá, ktorá vie počúvať a vžiť sa do pocitov druhých, a zároveň s nimi úprimne zdieľať radosť aj smútok, či s nimi prežívať ich vlastné príbehy. Lebo aj o to v tejto veľkej šou ide," reagovala Tereza Kerndlová, dcéra jazzového a swingového speváka Ladislava Kerndla. Známa je najmä ako speváčka a modelka rola moderátorky bude pre ňu úplne novou skúsenosťou. 

"Je mi potešením, že náš skvelý tím posilnia dve vynikajúce speváčky, ktoré sa netradične predstavia v úlohe moderátoriek veľkolepej šou The Voice Česko Slovensko," uviedol kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský. Do kresiel pre koučov zasadnú Vojtěch Dyk, Jana KirschnerKali a Josef Vojtek, ktorý zostal v tejto pozícii ako jediný z minulých sérií súťaže. Spevácky súboj o titul najlepšieho hlasu Česka a Slovenska a rozprávkovú výhru v hodnote 75-tisíc eur odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova už vo februári 2019.


Zdroj: SITA (Hudba.sk edit)
Foto: Facebook.com/TerezaKerndlovaOfficial / Zdenko Hanout (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová, Tereza Kerndlová