V nedeľu 19. januára sa v športovej hale v Leviciach uskutoční benefičný koncert Objatie tónov pre ľudí s mentálnym a zdravotným znevýhodnením. Na podujatí sa okrem iných predstavia Richard Müller, Kristína a Martin Harich.

"V minulých rokoch mali obrovský úspech latinsko-americké tance a zumba. Potešili aj známe tváre z televízie či pesničky od IMT Smile, Tublatanky, Katky Knechtovej, Vidieku alebo Horkýže Slíže," uviedol organizátor podujatia Milan Štefánik.

Tentokrát však zdravotne znevýhodnených ľudí poteší Richard Müller, speváčka Kristína, Martin Harich, folklórne súbory Hron a Radostník či Zumba s Gabikou. Moderátorskú taktovku nad programom bude držať známy humorista Oliver Andrásy.

"Zdravotne či mentálne postihnutým ľuďom často nedovolí ich situácia zúčastniť sa verejných kultúrnych podujatí alebo festivalov, preto sa snažíme takto pestrý program priniesť my im na jedno pódium. Dopriať im takýto zážitok aspoň raz do roka," dodal Štefánik. Okrem zdravotne znevýhodnených detí z domovov sociálnych služieb, detských domovov a špeciálnych škôl organizátori radi privítajú aj dôchodcov z domovov sociálnych služieb. Pre nich je vstup bezplatný.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Milan Štefánik, PR manažér podujatia Objatie tónov.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk