Anjeli v plavkách, spievajúce slnko a plameniaky padajúce z oblohy. Aj takéto úlety vložili do svojho nového videoklipu k letnému songu Voda Peso1M & Nathael. Animovaný videoklip natočený na zelenom plátne pochádza z albumu Vízia. O hudobnú produkciu skladby sa postaral producent Hoodini.

Peso1M tento letný song napísal spoločne s jeho kolegom Nathaelom Lucianom a refrén "Voda volá ma a slnko svieti" vznikol počas toho, ako chalani improvizovali v štúdiu. Výrobu videoklipu zastrešila produkcia Film s.r.o., pričom sa o celú postprodukciu postaral práve samotný Peso1M.

"S Nathaelom tvoríme hudbu prakticky nonstop, no keď sme spravili tento song tak som vedel, že na tom treba zamakať. Hecli sme sa a podarilo sa nám song dostať na môj debutový album Vízia, za čo som mega rád, no stále nám k tomu chýbal vizuál. Keď som zavrel oči pri počúvaní songu Voda, tak som videl animovaný klip. Následne sme dali brainstorming s kamošmi, kde všetci prispeli nápadmi a naplánovali sme rýchle točenie na zelenom plátne, ktoré sme si extrémne užívali. Verím, že sa nám podarilo pretaviť náš dobrý vibe do tohto videjka, ktorým Vám snáď spríjemníme deň," povedal Peso1M.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Helena Křivánková.