Už čoskoro vypukne v bratislavskej Inchebe narodeninová párty na americký spôsob. Organizátori podujatia, ktoré je oslavou 163. výročia narodenia Jacka Daniela, pripravili pre hlavnú hviezdu večera, Richarda Müllera, špeciálny darček v podobe gitary Jack Daniels. Tešiť sa môžu aj fanúšikovia, ktorí majú narodeniny v deň konania akcie.

"Vlastním už niekoľko gitár, ale táto ma osobitne potešila. Je to špecializovaný nástroj a jedna z najkrajších, akú som kedy dostal. Zavesím si ju na stenu. Všetko, čo som kedy zložil, som zložil práve na gitare," potešil sa darčeku Richard Müller, ktorý si svoj nový nástroj možno vyskúša aj 28. septembra na párty v Inchebe.

"Podobnú gitaru Jack Daniels dostal aj Mick Jagger z Rolling Stones, gitarista skupiny Deep Purple či Ivan Tásler z IMT Smile. Odmeňovať budeme aj priamo na párty. Každý návštevník dostane od Jacka Daniela darček v podobe trička. A samozrejme môže ochutnať kvalitnú Tennessee whiskey. Okrem toho sme pre návštevníkov pripravili špeciálnu akciu. Tí, ktorí sa narodili 28. septembra, majú vstup na párty zadarmo," hovorí organizátor Martin Frimmer. 

Müller si na podujatie odskočí z rozbehnutého turné HLASY a podľa vlastných slov "na tvrdo a na ostro" zahrá rockové verzie svojich hitov. Vystúpi aj skupina Para, ktorá so špeciálnymi hosťami naživo odpremiéruje a pokrstí nový singel, Prešovčania Chiki Liki Tu-a a The Cellmates.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Chiki Liki Tu-a Zdroj: archív kapely

SÚŤAŽ: VIP zábava s Chiki Liki Tu-a

Po Pare, ktorá už minulý týždeň rozbehla súťaž o možnosť žúrovania s členmi kapely v backstagi, pripravila niečo podobné aj zábavná východniarska partička Chiki Liki Tu-a. "Celé to bude veľmi jednoduché. Pošlite nám do správy na našom facebookovom profile fotky, na ktorých ste s Jackom Danielom. Nezabudnite uviesť svoje meno, priezvisko a kde ste sa odfotili," vyzýva Martin Višňovský.

Súťaž potrvá do stredy 25. septembra. Víťaz získa štyri vstupy pre seba a svojich priateľov do VIP zóny, kde sa stretne počas podujatia aj s členmi Chiki Liki Tu-a.

Koncertný večer v americkom štýle budú moderovať Michal Hudák a dvojica Junior a Marcel. Nebudú chýbať tradičné americké pochúťky a narodeninová torta. Zagratulovať oslávencom prídu aj herci Andy Hryc, Robo Roth, Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj priatelia Jacka, fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov.

Lístky sú stále v predaji na stránke Predpredaj.sk.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytli Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House a Edo Kopček.

Foto: Tibor Szabados

Súvisiaci interpreti: Chiki Liki Tu-a, Richard Müller