Táto populárna mladá speváčka sa vyjadrila, že v americkom rapperovi má veľký vzor a považuje ho za akéhosi radcu a trénera vo svojom živote.

Speváčka, ktorá sa preslávila vďaka svojmu hitu 'Umbrella', podpísala ešte v roku 2004 zmluvu s hip-hopovým vydavateľstvom Def Jam Records a vtedy sa zoznámila práve s Jay-Z. Odvtedy, keď Rihanna potrebuje radu, vždy sa naňho obráti a pomáhajú si aj v osobných problémoch.

19 ročná Rihanna povedala: "Jay-Z je proste úžasný radca. Idem za ním vždy, keď mám nejaký pracovný problém a tiež ho žiadam o rady vo svojom osobnom živote. Je neuveriteľný. Úplne sa na neho spolieham."

Táto hviezda z Barbadosu tiež poprela správy, že by po skončení svojej speváckej kariéry chcela byť herečkou. Tieto správy sa objavili potom, ako sa Rihanna objavila v amerických seriáloch 'Veronica Mars', 'Entourage' a 'CSI: NY'. Ale zatiaľ určite nemá v úmysle skončiť so speváckou kariérou.

"Mám rada, keď si môžem občas zahrať, ale nemám v úmysle zavesiť mikrofón na klinec. Hudbu milujem a chcem sa jej do budúcnosti naplno venovať. Spev vždy bol a aj bude moja prvá vášeň."

Zdroj : music-news.com