Courtney Love údajne hodila všetky už vytvorené materiály, ktoré mali byť súčasťou jej nového albumu do koša a začala spolupracovať s málo známym hudobníkom.

Love, vdova po tragicky zosnulom lídrovi Nirvany Kurtovi Cobainovi, sa zdôverila, že odhodila hromadu už vytvoreného materiálu, ktorú vytvorila so známou Lindou Perry. Následne začala spolupracovať s muzikantom Mickom Larkinom z nezávislej londýnskej skupiny Larrikin Love.

Linda Perry v minulosti napísala piesne napríklad pre Christinu Aguileru, Pink alebo Avril Lavigne. S Courtney Love pracovala už predtým, podieľala sa na jej sólovom debutovom albume 'America's Sweetheart'. Album vydaný v roku 2004 bol však podrobený tvrdej kritike a neprilákal ani dostatočné množstvo záujemcov.

Skupina Larrikin Love sa rozpadla minulý rok po vytvorení svojho jediného albumu 'The Freedom Spark', ktorý sa do obchodov dostal v roku 2006. Mick Larikin je presvedčený, že jeho hra na gitaru pomôže Courtney počas mnohých vystúpení.

Kontroverzná speváčka bola minulý týždeň prevezená do nemocnice so silnou angínou, veľkými bolesťami krku a s opuchnutými mandľami, neskôr však bola prepustená.

Zdroj : music-news.com