Kanadská popová speváčka Celine Dion sa priznala, že kedykoľvek vstúpi do obchodu, nemôže si pomôcť a vždy si kúpi nové topánky. Údajne ich má doma už okolo 3 000.

Speváčka, ktorá sa môže okrem iného popýšiť aj cenou Grammy, alebo Judo, povedala: "Mojimi najväčšími záľubami sú nakupovanie a golf. Keď vojdem do obchodu, vždy si kúpim nový pár topánok a tak teraz vlastním niečo medzi dvomi až tromi tisícmi párov."

Celin, ktorá má zatiaľ jedného syna a to šesť ročného Reneho Charlesa, prezradila, že by chcela so svojim manželom Renem Angelilm mať ďalšie dieťa.

40 ročná Celine dodala: "Byť matkou je zatiaľ moja najdôležitejšia úloha v živote, akú som mala. Je to najlepšia práca, akú si len môže človek priať a chcem si ju naplno vychutnávať čo najdlhšie, preto by som chcela ďalšie dieťa."

Kanadská hviezda v decembri minulého roka ukončila svoje päť ročné účinkovanie v Las Vegaskom Caesars Palace, kde vystupovala so svojou show s názvom 'A New Day'. Momentálne sa nachádza na svojom turné 'Taking Chances', ktoré by malo zahŕňať 120 vystúpení.

Zdroj : music-news.com