Nový album hip-hopovej superhviezdy sa bude volať 'Relapse'. Oznámil to sám Eminem prostredníctvom rozhlasovej stanice Shade 45 počas toho, ako v éteri propagoval svoju novú knihu The Way I Am. Okrem prvých správ o novom albume predstavil aj novú skladbu s názvom 'I'm Having a Relapse'.

Producentom albumu je údajne Dr. Dre, ktorý s Eminemom spolupracuje už dlhé roky. Dátum vydania nového Eminemovho albumu zatiaľ nebol oficiálne potvrdený, no jeho blízky priateľ 50 Cent stihol v éteri podotknúť, že je to otázkou niekoľkých mesiacov.

50 Cent bude súčasťou Eminemovho comebacku ešte pred samotným vydaním jeho albumu. Práve na Fiftyho pripravovanej platni 'Before I Self Destruct', ktorý vychádza 9. decembra, by sa totiž už mal v niektorých skladbách objaviť ako hosť na mikrofóne aj Eminem. Podrobnosti a informácie o skladbách, v ktorých by mal Eminem 50 Centovi hosťovať však zatiaľ neboli zverejnené.

Posledný Eminemov štúdiový album 'Encore' vyšiel v roku 2004. O rok neskôr vydal najznámejší biely raper kompiláciu hitov 'Curtain Call: The Hits'.

Zdroj: Billboard.com, Nme.com

Súvisiaci interpreti: Eminem