V piatok 19. decembra zavítajú po šiestich rokoch opäť do brnenskej haly Rondo nemeckí Alphaville. Do Česka sa táto synthpopová formácia vracia celkom často, pred rokom koncertovali v Prahe na Žofíne a v auguste im aplaudovalo okolo 6 tisíc ľudí na festivale Beskydy Sound.

Piatkový večer zaháji predskokan Petr Muk so svojou kapelou, na ktorých vystúpenie nadviaže koncert nemeckej legendy. V zhruba hodinovom vystúpení prejde Alphaville väčšinou svojho repertoáru od minulosti až po súčasnosť, takže sa môžete tešiť aj na hity ako 'Forever Young' alebo 'Big in Japan'. V súčasnosti Alphaville dokončujú nový album 'Catching Rays on Giant', ktorý vyjde na jar 2009 a návštevníci brnenského koncertu si budú môcť niektoré horúce novinky vypočuť naživo medzi prvými.

V hale bude cez celé pozadie pódia nainštalovaná obria projekčná stena so šírkou 16 metrov. Projekcia bude kombinovaná s efektami zeleného laseru a show doplnia taktiež početné batérie moderných LED svetiel.

Hala bude otvorená od 19:00, hudobná produkcia začína o 20:00. Vstupenky sú stále v predpredaji a bude možné ich zakúpiť aj na mieste za 600,- Kč. Bližšie informácie o mieste konania a doprave na miesto nájdete TU.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Katka Červinková z Mersey Agency.

Súvisiaci interpreti: Alphaville