Formácia Rock Reunion a raper Kali zverejnili videoklip k spoločnej skladbe Dokonalá (hej, prdel). Myšlienka na jej vznik sa údajne zrodila v hlave manažéra kapely, keď sa jeho zverenci počas leta stretávali s Kalim na rôznych festivalových pódiách.

"Je môj dobrý kamarát a keď som mu ukázal text skladby Dokonalá, jeho prvé slová boli - je to pop**i!" spomína manažér Rock Reunion, Peter Balogh. Kali teda so spoluprácou okamžite súhlasil, napísal si text na svoju časť, nahral ju ako demo a neskôr sa s rockermi stretol priamo v nahrávacom štúdiu.

Hudobníci sa následne bok po boku predstavili aj vo videoklipe, o ktorý sa postarali Kaliho dvorný kameraman Dušan Krajčovič a Juraj Sadílek.

Prečítajte si: Ega rapová vojna netrápi: V novom klipe sa spojil s rockermi Zoči Voči


Banskobystrická kapela Rock Reunion vznikla začiatkom roka 2007, kedy dvaja teraz už bývalí hokejisti Miňo Kováč a Rado Oravkin vymenili hokejky za gitary a začali sa venovať hudbe. V súčasnosti hrá v zložení Billy Rainman alias Miňo Kováč, Christopher Van Tastique, Joey Basket alias Dodo Sabov a Andie Debnár ako Andie Yllegal.

Raper Kali je známy spoluprácou s viacerými interpretmi a kapelami, medzi nimi sú napríklad Dominika Mirgová, Majk Spirit, Opak či H16. Jeho prvý album Pod maskou je pravda sa dostal na pulty predajní v roku 2010. Pár mesiacov po ňom nahral ďalší, s názvom Na čo čakať, určený len na sťahovanie. V roku 2012 mu vyšli štúdiovky Koniec je nový začiatok a Kto to povedal. V minulom roku nahral spolu s raperom Petrom Pannom spoločný album Užívam si to.

Zdroj: PR, SITA
Fotografie poskytla Nikoleta Kováčová

Súvisiaci interpreti: Rock Reunion