Minulý týždeň sme vás informovali o vstupe tých najväčších vianočných hitov do svetových singlových rebríčkov. Wham! a Mariah Carey tak oficiálne spustili odpočítavanie zostávajúcich dní do Vianoc a teraz prichádza čas spoznávať nové piesne venované tomuto sviatku. Jednou z prvých noviniek je sviatočná pieseň Christmas Isn't Christmas z dielne kapely Bon Jovi.

Novinka je prvou spoločnou nahrávkou skupiny Bon Jovi od albumu 2020, ktorý vyšiel v októbri pred tromi rokmi. je venovaná rodine a najbližším. Líder kapely Jon Bon Jovi ju napísal pred dvoma rokmi.

"Bol to ťažký deň, môj otec a moja mama boli obaja chorí. A toto som napísal ako darček svojim rodičom a deťom. Darčekom boli Vianoce, ktoré všetkých spojili. A hoci sme neboli všetci spolu, mohli sme tam byť len v spomienkach, v myšlienkach a v modlitbách. Keď sme nakrútili video a začali sme sa o ňom rozprávať, uvedomili sme si, že je tu aj skvelá, slnečná stránka – Vianoce nie sú Vianoce, pokiaľ tu nie si so mnou. Aby sme si náladu zlepšili aj my. Dúfam, že sa vám bude páčiť rovnako ako nám."

"Pocit, že Vianoce bez vás nie sú naozaj Vianocami, môže v ľuďoch vyvolať množstvo spomienok. Tiež som to rád otočil a viem, že kvôli vám sú Vianoce Vianocami," odkázal na sociálnej sieti svojím fanúšikom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)