Americká speváčka Lana Del Rey, ktorá je jedným z najväčších hudobných objavov roka 2011, prezradila, že fanúšikov možno niekedy sklamú jej vystúpenia. "Od mojej šou nemôžete očakávať príliš veľa. Niekedy som menej nervózna, niekedy viac. Nemám rada živé vystúpenia v televízii. Jediný trik, aký mám, je modliť sa a dúfať, že sa to podarí," vyjadrila sa v relácii MTV News.

Dvadsaťpäťročná speváčka okrem toho označila vystupovanie v televízii za čudné. Zrejme tak reagovala na kritiku, ktorá sa na ňu spustila po nedávnom nie príliš presvedčivom vystúpení v americkej televíznej šou Saturday Night Live.

Lana Del Rey sa dostala do povedomia hitom Video Games, s ktorým sa dokázala dostať do Top 10 britského singlového rebríčka. Pre MTV News však priznala, že hudba nie jej životným cieľom.

Lana Del Rey - Video Games (Live at the Premises, 2011)

Speváčka s občianskym menom Elizabeth Grant nedávno zverejnila klip k singlu Born To Die, kde sa predstavila so živými tigrami. Okrem spomínaných skladieb by sa na jej očakávanom albume Born To Die, ktorý vyjde 27. januára, mali nachádzať aj už známe piesne Blue Jeans, Off to the Races a This Is What Makes Us Girls.

Lana Del Rey - Born To Die

Lana Del Rey - Blue Jeans (Saturday Night Live, 14. 1. 2012)

Informácie pochádzajú z webovej stránky Digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/lanadelrey