Centrum voľného času Klokan v Dúbravke v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta SR Bratislavy a Bratislavskou platformou mladých (BPM) pozývajú na rýchly a úderný pouličný koncert.

Raperi Temný Rudo a Stroje vystúpia už tento piatok 24. mája o 18:00 na malom betónovom "plácku" medzi dúbravskými panelákmi v blízkosti Centra voľného času Klokan na Batkovej ulici 2. Na akcii sa zároveň dozviete o ďalších aktivitách, ktoré sa chystajú v Centrách voľného času a v novootvorenom Youth Hube na Štefánikovej 35.

"Neseď doma a príď aj s kamošmi podporiť mladú slovenskú kultúru priamo na ulicu, kde aj vznikla! Chceli by sme, aby mladí ľudia mali viac perspektív trávenia voľného času a boli pre nich aj prístupnejšie," vyjadril sa o projekte Youth Hub koordinátor práce s mládežou a jeden z organizátorov akcie, Renat Khallo.

Na projekte spolupracuje aj medzinárodná organizácia UNICEF, ktorá sa zameriava na systematickú pomoc deťom na celom svete. "Akcia slúži ako jedna z podporných podujatí na zviditeľnenie činnosti Youth Hubu," dodáva Jakub Čája z bratislavského magistrátu.

Zdroj: Centrum voľného času Štefánikova (Hudba.sk edit)

Poznámka redakcie: Renat Khallo, ktorý je spoluorganizátorom podujatia, je zároveň redaktorom Hudba.sk.