Mladá speváčka Miley Cyrus sa opäť rozhodla svojim fanúšikom ukázať, že to s imidžom rebelky myslí vážne. Objavila sa totiž v novom videoklipe Pharrella Williamsa, kde už tradične vystrkuje jazyk a predvádza šialené tanečné kreácie.

Pieseň Come Get It Bae je ďalším singlom z Pharrellovho ostatného albumu G I R L (recenzia), ktorý predstaví aj neďaleko Slovenska - konkrétne 17. septembra v pražskej O2 aréne a o deň neskôr vo viedenskej Marx Halle. Po ohromnom úspechu piesne Happy a pozitívne prijatom singli Marilyn Monroe však spevák tentokrát stavil na spoluprácu s Miley Cyrus.

21-ročná speváčka, ktorá sa v poslednej dobe prezentuje najmä rôznymi škandálmi a provokatívnymi videami, sa tentokrát trochu upokojila a vo Williamsovom videu iba občas vyplazí jazyk. Samotný klip je však skôr o tancujúcich modelkách, ktorým sekunduje Miley so svojimi šialenými tanečnými kreáciami.

Video bolo podľa Pharrellových slov inšpirované klipom Too Funky od Georgea Michaela z roku 1992, v ktorom spevák taktiež stál za kamerou a natáčal modelky. Williams sa však konceptu nedržal úplne a v druhej časti videu už vystupuje po boku Cyrus.


Zdroj: Digitalspy.co.uk, Rollingstone.com
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus, Pharrell Williams