Séria koncertov s názvom Grape pod mostom predstavuje svojho prvého zahraničného hosťa. Je ním raper a vizuálny umelec Tommy Cash. Sám o sebe hovorí, že kombinuje "post-sovietsku estetiku a globálne trendy prostredníctvom zmesi surovej nehy a zvráteného humoru".

Okázalý estónsky umelec Tommy Cash, známy najmä svojimi odvážnymi textami piesní a surrealistickými vizuálmi, účinkoval na najväčších festivaloch ako Glastonbury, Sziget či Roskilde. V piatok 23. júla príde pod Starý most do Bratislavy. K dispozícii je iba 1000 vstupeniek.


Festival Grape, ktorý bol nútený svoj presunutý ročník 2020 opäť presunúť na rok 2022, organizuje tento rok sériu open-air koncertov pod Starým mostom v Bratislave a postupne zverejňuje prvé vystúpenia. V dátume pôvodnej veľkej verzie festivalu, teda 13. a 14. augusta sa uskutoční Grape Víkend taktiež na Tyršovom nábreží, kde sa vystúpenia budú odohrávať na viacerých pódiách.

Termíny koncertnej série Grape pod mostom:

9. 7. - Billy Barman - vypredané
15. 7. - Para
16. 7. - Para - vypredané
23. 7. - Tommy Cash
29. 7. - Gleb
7. 8. - Midi Lidi + Ventolin

Všetky podrobnosti nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.grapefestival.sk.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Grape festivalu Denisa Chylová. Správu sme upravili a doplnili.