Americká speváčka Katy Perry by chcela nahrať duet s Brunom Marsom. Dvadsaťsedemročný spevák má podľa nej veľký talent. "Vždy som tvrdila, že by som chcela spolupracovať s Rihannou, avšak rada by som spolupracovala aj s Brunom Marsom," povedala speváčka v rozhovore pre portál E! News.

"Vždy som si vravela, že keď budem veľká, chcem byť ako ženská verzia Bruna Marsa. Je tak šialene talentovaný," vysvetlila dvadsaťosemročná speváčka, ktorá nedávno spolupracovala so svojím priateľom Johnom Mayerom. Na jeho albume Paradise Valley, ktorý vyšiel v auguste, hosťuje v piesni Who You Love.

Katy Perry už o necelý mesiac, 22. októbra, vydá nový album s názvom Prism. Prvým singlom z očakávaného albumu je hymna nezávislosti Roar, ďalší však bude podľa nej o láske. "Myslím, že je to akási univerzálna pieseň o láske, s ktorou sa môže každý stotožniť. Nezáleží na tom, koľko má rokov alebo či je žena a či muž. Je to moja obľúbená skladba z celého albumu," prezradila Perry v rozhovore pre MTV News, zatiaľ však nie je oficiálne potvrdený názov skladby ani dátum jej vydania. Z albumu už speváčka predstavila aj pieseň Dark Horse.

Prečítajte si: Neodolateľná Katy Perry: V novom klipe je kráľovnou džungle!

Zdroj: SITA (uk.eonline.com, Digitalspy.co.uk)
Foto: AP Photo/MTV, Dario Cantatore

Súvisiaci interpreti: Katy Perry