Európska časť očakávaného turné Kiss Me Once Tour speváčky Kylie Minogue odštartovala včera koncertom v Liverpoole. Pri tejto príležitosti zverejnila austrálska interpretka štyri doposiaľ nezverejnené skladby, ktoré si môžete vypočuť v článku.

Kylie Minogue ponúka fanúšikom na Soundcloude zdarma kúsky Glow, Wait, Break This Heartbreak a Chasing Ghosts, ktoré nahrala s mexickým producentom a skladateľom Fernandom Garibayom, známym zo spolupráce s Lady Gaga. Prvé tri zo spomínaných piesní sa objavili v úvodnom videu koncertu, pričom skladbu Chasing Ghosts odspievala Minogue v Liverpoole naživo. Je teda vysoko pravdepodobné, že tieto piesne zaznejú aj na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, kde Minogue vystúpi 19. októbra.

Minogue na svojom premiérovom koncerte v Bratislave predstaví najväčšie hity, ale aj nový album Kiss Me Once, ktorý vyšiel na jar tohto roka. Ide o jej prvý štúdiový album od roku 2010, kedy vydala nahrávku Aphrodite, a zároveň jej prvý, ktorý vydáva a propaguje v spolupráci s vplyvnou americkou firmou Roc Nation Management.

Vstupenky:  Predpredaj.sk




Pozrite si tiež čerstvo zverejnené krátke video z príprav turné:


Zdroj: Digitalspy.co.uk, PR, archív Hudba.sk
Foto: Kylie.com

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue