Legendárna kapela The Prodigy je povestná svojimi výstrelkami počas koncertných potulkov po svete. Po bratislavskom koncerte, ktorý sa uskutoční už tento piatok v Aegon Aréne NTC, majú namierené do hudobného klubu LOFT! a sľubujú zábavu až do rána.

Rokovania slovenského promotéra s manažmentom skupiny The Prodigy sa pohli správnym smerom. Okrem zaručenej nádielky tej najlepšej elektronicko-punkovej šou počas piatkového bratislavského koncertu v Aegon Aréne NTC majú fanúšikovia šancu užiť si celú noc na afterparty v hudobnom klube LOFT!, kde sa uskutoční oficiálna afterparty.

Továrenská ulica tak v piatok zažije nezabudnuteľný večer. "S manažmentom sme rokovali a zatiaľ ich účasť na afterparty v klube LOFT! po koncerte 27. apríla vyzerá nádejne," povedal PR manažér podujatia Vladimír Kroupa.

Členovia kapely The Prodigy v piatok dorazia do Bratislavy už v priebehu dňa. "Kapela bude ubytovaná v jednom z najluxusnejších hotelov v Bratislave. Program počas ich návštevy na Slovensku bude závisieť hlavne od intenzity piatkovej afterparty, nepredpokladáme však žiadny kultúrny program v štýle prehliadky pamätihodností," hovorí promotér Tomáš Marko z usporiadateľskej agentúry Kuulfabrik.

V prípade The Prodigy sa však aj v tomto smere treba mať na pozore. Podľa dostupných informácií iba nedávno navštívili San Diego a ich pokoncertný temperament vystavil promotérovi účet v hoteli na 45 tisíc dolárov. "Pre každý prípad sme v piatok 27. apríla posilnili bezpečnostné opatrenia," uzavrel Marko.

Redakciu Hudba.sk informoval Vladimír Kroupa z PR agentúry Access Promotion.

Foto: Theprodigy.com 

Súvisiaci interpreti: The Prodigy