Bratislavská kapela King Shaolin aktuálne dokončuje práce na svojej druhej štúdiovej nahrávke, ktorá by mala vyjsť v priebehu tohto roka. Na skrátenie čakania ponúka formácia svojim fanúšikom akustickú verziu skladby Solar System.

"Momentálne sa nachádzame v štúdiu LittleBeat, kde nahrávame náš nový singel Friend pod producentským dohľadom Martina 'Maxa' Šrámka a Andreja Hrušku. Popri nahrávaní sme spoločne s Live Drive tímom zrealizovali nakrúcanie živej akustickej verzie ďalšej novej piesne Solar System, ktorá sa objaví na našom druhom albume," uviedol spevák Dominik Štofko.

"Snažíme sa byť produktívni po všetkých stránkach a predsavzali sme si, že tento rok budeme k sebe ešte tvrdší a posunieme svoje vnútorné hranice ďalej," dodal hudobník na margo pokračovateľa nahrávky Road To The Machiavelli Valley.


Skupina King Shaolin stihla od marca minulého roku odohrať 50 koncertov a predskakovať Celeste Buckingham či formácii Peter Bič Project. Začiatkom tohto roka bola nominovaná v rámci cien Radio_Head Awards aj ZAI.

Prehľad najbližších koncertov skupiny King Shaolin:

14.02. - Bassano del Grappa
15.02. - Milano, Le Trottoir
27.02. - Praha, Hard Rock Café
28.02. - Martin, Elefant
07.03. - Bratislava, Eurovea Roof Bar
15.03. - Pezinok, Pura Vida
18.04. - Bratislava, British Rockstars
26.04. - Košice, Beer House
10.05. - Kátov, Dni kvetov

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Marco Maserati, PR manažér kapely.

Súvisiaci interpreti: King Shaolin