Včera sme vás informovali o prekvapivom spojení Eda Sheerana s punkovou skupinou Offspring, ktoré sa uskutočnilo na víkendovom festivale BottleRock Napa Valley v severnej Kalifornii. Návštevníci festivalu boli svedkami ďalšieho nečakaného spojenia. Hollywoodska hviezda Bradley Cooper sa pripojil k Pearl Jam, a to hneď v dvoch pesničkách.

Eddie Vedder pozval Bradleyho Coopera, aby si spolu zaspeivali skladbu Maybe It's Time, prevzatú zo soundtracku k filmu Zrodila sa hviezda z roku 2018. Frontman Pearl Jam označil film za "veľmi silný" a "dojímavý". Pieseň z neho si chcel v akustickej úprave zaspievať so svojím kamarátom.

"Pred niekoľkými rokmi bol natočený absolútne krásny film o spevákovi/skladateľovi menom Jackson Maine. Na konci filmu zomrie a je to brutálne, veľmi silné a veľmi dojímavé. Ale dnes večer znova ožije. Prosím, pripojte sa ku mne a privítajte môjho skvelého, skvelého, skvelého kamaráta Bradleyho Coopera." Cooper sa počas večera pripojil k Pearl Jam znovu počas záverečného coveru Rockin' in the Free World od Neila Younga. Zahral na tamburínu a pripojil sa k Eddiemu v sprievodných vokáloch.

Text: Hudba.sk (zdroj: Loudersound.com)