Slovenská speváčka Mista, ktorá sa prvýkrát zviditeľnila pred dvoma rokmi ako finalistka národného kola Eurovízie (skončila druhá za Kristínou), si na svoje konto pripísala ďalší úspech. Jej najnovší singel so skladbou Never Hide vyšiel v nemeckom vydavateľstve A45Music a videoklip k nemu natočil oceňovaný režisér. Pozrite si ho na Hudba.sk.

Mista, ktorá momentálne pôsobí v Prahe, pracovala na novom singli Never Hide tri mesiace. Pieseň už rotuje v českých rádiách a speváčka už stihla nakrútiť k piesni aj videoklip v Berlíne a Prahe s renomovaným choreografom a posledné dva roky aj režisérom videoklipov menom Yemi AD. Práve on dostal posledné dva roky ocenenia MTV za klip roka 2010 a 2011.

Mista - Never Hide

Speváčka a hudobníčka, vlastným menom Soňa Šimorová, sa narodila v roku 1987 v Bratislave. Vyštudovala konzervatórium a Vysokú školu múzických umení v Bratislave. Bola členkou dievčenského husľového tria Golden Storm, ktoré s pesničkou Daj mi len deň súťažilo v roku 2009 v slovenskom národnom kole piesňovej súťaže Eurovision Song Contest.

Po ich rozchode sa do súťaže už pod menom Mista zapojila znova. V národnom kole Eurosongu 2010 vo finále obsadila druhé miesto za víťaznou Kristínou (Horehronie) a získala tak pozíciu náhradníčky vo veľkom finále v nórskom Osle. V novembri 2010 vydala debutový album Emotions pomenovaný podľa úspešnej pesničky z Eurosongu.

V súčasnosti pôsobí v Prahe a venuje sa tanečnej hudbe. Minulý rok sa dostala do prvej päťky najhranejších skladieb Radio TOP 100 s piesňou Rock It (United). Úspech u divákov mal aj videoklip k tejto piesni.

Mista - Rock It! (United)

Mista - Emotions

Zdroj: TASR
Foto: Mista.sk

Súvisiaci interpreti: Mista