Nové tanečné predstavenie Lord Of The Dance: Dangerous Games, ktoré malo minulý rok premiéru vo Veľkej Británii, uvidia slovenskí diváci nakoniec dvakrát. Organizátori šou sa dohodli na ďalšom predstavení v bratislavskej Inchebe, ktoré bude 25. októbra.

Podľa prvých ohlasov z novej šou Dangerous Games "ide o jednoznačne najvycibrenejšie predstavenie Lord Of The Dance po umeleckej aj technickej stránke", a tak nečudo, že takmer sedem mesiacov pred plánovaným predstavením v bratislavskej Incheba Aréne (26.10.) je už Hala C takmer vypredaná.

"V predaji je posledných pár sto vstupeniek, preto sme s manažmentom hľadali termín ďalšieho vystúpenia, pričom jediná možnosť podľa ich kalendára je odohrať túto show aj deň vopred. S radosťou teda oznamujem, že Lord Of The Dance u nás vystúpia aj 25. októbra, čiže aj deň pred pôvodne naplánovaným jediným slovenským vystúpením," hovorí za organizátorov Benita Faltysová.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Legendárna šou v novom prevedení

Dangerous Games mali premiéru začiatkom septembra 2014 v londýnskom Palladiu a opäť sa dočkali vrúcneho prijatia od divákov aj kritiky. Vynovená verzia tradičného majstrovského diela zakladateľa súboru Michaela Flatleyho, ktorý preslávil írsky tanec po celom svete, prináša nové tanečné čísla, bezchybný zvuk, vizuálne technológie, efektný svetelný park, inovované kostýmy a novú hudbu od skladateľa Gerarda Fahyho. Vývoj sa dotkol aj hlavných postáv, Pána Tanca aj obávaného Pána temnôt. Súboj dobra a zla tak dostáva novú, ešte vzrušujúcejšiu podobu a divákom sľubuje nezabudnuteľný zážitok s tradične silným finále a následným prídavkom nabitým obrovskou energiou. 

Choreograf a umelecký šéf Michael Flatley chcel aj v novej verzii zachovať pôvodnú dávku napätia. Predstavenie ešte povýšili spomínané nové choreografie a moderná hudba, v ktorej vyniká fenomenálny írsky riverdance. Celosvetové turné Lord Of The Dance: Dangerous Games má naplánovaných vyše 200 zastávok v 15 krajinách. Priamo v programe diváci uvidia aj legendárneho Flatleyho, ktorý sa objavuje v úvodnej videosekvencii približujúcej jeho životnú dráhu od úplných začiatkov až po súčasnosť s odovzdávaním skúseností svojim nasledovníkom. Pripomeňme, že pôvodná Flatleyho šou Lord Of The Dance vznikla už pred takmer 20 rokmi. 

"Cítil som to tak, že túto šou ešte môžeme posunúť o level ďalej, a nesklamal som sa. Naozaj sa to podarilo," povedal Flatley, prezývaný aj kráľ írskeho tanca. Jeho šou Lord Of The Dance videlo od roku 1996 vyše 60 miliónov ľudí po celom svete vrátane 400-tisíc divákov počas päťročného hosťovania v Las Vegas. Predstavenie patrí k najziskovejším projektom v umeleckom priemysle v celej jeho histórii. Vypredané bolo v minulosti viackrát aj na Slovensku a už o pár mesiacov k nám zamieri opäť! Vstupenky sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Lord Of The Dance: Dangerous Games Zdroj: PRLord Of The Dance: Dangerous Games - viac fotiek nájdete v galérii

Zdroj: PR