Americká speváčka Miley Cyrus ponúkla kanadskému kolegovi Justinovi Bieberovi rady, ako sa vyhnúť problémom so zákonom. Ten totiž momentálne čelí na Floride obvineniam zo šoférovania pod vplyvom omamných látok a bez platného vodičského preukazu a tiež z kladenia odporu pri zatýkaní.

Biebera zatkli 23. januára v Miami Beach, keď sa pod vplyvom alkoholu a drog pretekal v obytnej zóne s R&B spevákom Khalilom, ktorý taktiež skončil za mrežami. Len 19-ročný spevák má navyše na konte aj obvinenie z napadnutia vodiča limuzíny z 29. decembra, či problémy so susedom, na ktorého dom hádzal vajíčka.

"Vieš čo? Máš hromadu peňazí. Zaplať ľuďom, nech dozrú na to, aby si sa nedostal do problémov. A keď chceš robiť doma párty, kúp si dom a urob v ňom klub," radila Bieberovi 21-ročná Cyrus v talkšou Jaya Lena. Speváčka zároveň prehlásila, že je na seba pyšná, pretože nikdy nerobila nič nezákonné. "Robím veľa vecí, no nič nelegálne, čiže je to v poriadku. Všetko, čo robím, je v Kalifornii legálne," dodala.

Prečítajte si: Miley Cyrus v MTV Unplugged ukázala svoje kvality

Zdroj: SITA
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber, Miley Cyrus