Vianoce sú vďačný čas nielen na vydávanie vianočných piesní či albumov. Sú príležitosťou aj pre uvádzanie rôznych darčekov, o ktoré by fanúšikovia počas zvyšku roka nezakopli. Hoci pri skupine Daft Punk a jej priaznivcoch by skôr mohlo platiť, že o ich vianočnej kolekcii budú rozprávať najviac až niekedy v januári...

Členovia Daft Punk totiž uviedli na trh sériu produktov s vianočnou tematikou, ktorá svoje vianočné poslanie naplní podľa všetkého až o rok. Prostredníctvom svojho eshopu síce predávajú ozdoby, snehové gule a sviatočné sviečky, ale vzhľadom na dodacie lehoty je málo pravdepodobné, že ich zákazníci dostanú do 23. decembra.

Ako uviedol portál magazínu NME, francúzske duo v posledných mesiacoch svoj eshop dopĺňalo o nové produkty často. Nedávno tam pribudli kópie ich portrétu z klipu Starboy, na ktorom spolupracovali s The Weekndom. Teraz dvojica ponúka zlaté a biele vianočné ozdoby s dizajnom ich ikonických prilieb, snehové gule obsahujú vo vnútri ich slávne prilby tiež. K dispozícii sú aj "ručne vyrábané" sviečky.

Daft Punk - Vianočná kolekcia, 2016 Zdroj: Daftpunk.com

Text: Peter Lehotský, Nme.com
Foto: DaftPunk.com

Súvisiaci interpreti: Daft Punk