Natália Hatalová dosiaľ nemala vlastný letný song a tak sa rozhodla naspievať skladbu plnú slobody, farieb a energie. Pieseň Táto noc je o noci plnej nečakaných stretnutí a navodzuje atmosféru letnej lásky, na ktorú sa nezabúda. Vzplanutie, sloboda, silné city. To všetko nájdete v singli, ktorý dostal aj vizuálne mimoriadne energickú podobu. Klip Natália nakrúcala v Prahe priamo na ulici, ktorá je známa svojim nočným životom.

Singel Táto noc je o náhlom výbuchu citov. "Je o ľahkosti a slobode v letnom režime. Zahodiť všetko za hlavu a nechať sa unášať nocou, ktorá sa možno už nikdy nezopakuje. Pieseň je plná farieb a navodzovala vo mne pocit niečoho nezabudnuteľného, čo si bezhlavo píše svoj vlastný krátky príbeh bez pokračovania. Čas stráca význam a jediná dôležitá vec je prítomný okamžik. Je teda o spontánnych rozhodnutiach a nádeji, že jedna noc môže zmeniť všetko," vysvetľuje Natália Hatalová.

Na pesničke Natália spolupracovala s tandemom, ktorý jej veľmi vyhovuje. Na hudbu Maxa Mikloša a Saše Okálovej si sama napísala text. "Aktuálne tvoríme piesní viac a mám veľkú radosť, že sme si takto hudobne aj ľudsky sadli. Po interpretačnej stránke mi vždy dobre poradí Maxo a keď neviem, ako ďalej s textom, píšem Saške. Presne takto tvoriť som vždy chcela," dodáva Natália.

Ku skladbe vznikol aj tanečný videoklip, ktorý Natália nakrúcala v Prahe, kde aktuálne žije. V priebehu jeho vzniku sa jej podarilo prekvapiť mladých zabávajúcich sa ľudí aj samu seba.

"Mám obrovskú radosť, že sa nám napríklad podarilo nakrúcať na Dlouhej ulici uprostred skutočnej sobotňajšej párty atmosféry. Nikdy by som na seba nepovedala, že sa postavím uprostred ulice a začnem tancovať a spievať medzi ľuďmi. Človek sa ale po malej chvíli uvoľní a zvykne si na všetko. Asi som fakt trochu extrovertnejšia. Mala som možnosť spolupracovať so skvelým tímom ľudí od choreografa, tanečníčky, stylistu. Išli sme na 200% a napriek riadnej únave sme si všetci natáčanie užili," uzatvára Natália Hatalová.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z Propaganda Music House. Text správy sme upravili.