Len na konci mája vydali Yael a Tian Moon spoločnú skladbu Nad vodou, ktorá sa v priebehu pár hodín dostala do hudobných trendov na platforme Youtube a dodnes v rebríčku figuruje na popredných priečkach (aktuálne na piatom mieste). Dvojica však svojich fanúšikov nenechala dlho čakať a už po dvoch týždňoch na tento úspech nadväzuje ďalším singlom, ktorý nesie názov Kde si.

Že sa jedná o pokračovanie hudobného príbehu načrtnutého v singli Nad vodou, prezrádza najmä videoklip k novinke. Jeho predchodca mal totiž vizuálne otvorený koniec, ktorý si pýtal pokračovanie, a práve klip skladby Kde si divákov v príbehu zavedie ďalej.

Opäť v ňom účinkuje účastníčka nedávno skončenej reality šou Ruža pre nevestu Julie Hojdyszová, ku ktorej sa pridáva aj Ladislav Jambor alias Lu z obdobnej televíznej šou Love Island. Napätie v hudobnom príbehu graduje a prináša vyhrotenú situáciu, ktorej koniec opäť ostáva otvorený. Je teda jasné, že príbeh z videoklipov dvojice Yael a Tian Moon ešte nekončí a mladí interpreti pripravujú ďalšie pokračovanie, ktoré možno prinesie rozuzlenie.

"Napriek tomu, že by to možno málokto čakal, do roly zápornej postavy som sa vžil veľmi prirodzene. Rovnako aj do momentov smútku, keď sa zdá, že je všetko stratené. S Illuminate to už bolo naše druhé spoločné natáčanie a verím, že nie posledné. Natáčanie s nimi je vždy plné zábavy a extrémne profesionálne. Všetko odsýpa a výsledok vždy stojí za to. Bolo mi cťou byť súčasťou," hovorí Lu Jambor.

Rovnako ako pieseň Nad vodou, aj novinku Kde si hudobne spracoval mladý producent Sebastian Rigó alias Rixo. Pod vizuál sa tradične podpísal Martin Miko z Illuminate.

Pozrite si aj videoklip Nad vodou:

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc z Illuminate. Správu sme upravili.