Americký raper Snoop Dogg si myslí, že speváčka a herečka Miley Cyrus je jednou z najlepších hudobníčok a osobností všetkých čias. Štyridsaťjedenročný rodák z Long Beach v Kalifornii, ktorý so Cyrus nedávno nahral skladbu Ashtrays And Heartbreaks, to uviedol v rozhovore pre MTV.

"Ľudia od nej jednoducho očakávajú príliš veľa, pretože ju sledujú celý jej život, už od detstva. Ona je však už pripravená dospieť a vyjadriť sa, a to podporujem. Ona miluje, čo robím ja a ja zas, čo robí ona," uviedol raper, ktorý sa tiež vyjadril k spomínanej skladbe Ashtrays And Heartbreaks. Tá pochádza z jeho prvého reggae albumu Reincarnated, ktorý vydá 23. apríla pod pseudonymom Snoop Lion. "Tá skladba je v podstate o tom, čím obaja momentálne prechádzame. Obaja prechádzame transformáciou, obaja milujeme tvoriť hudbu a hovoriť priamo od srdca. Je to skvelá spolupráca," dodal.


Dvadsaťročná Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Tiež nahrala tri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010). Jej najznámejším singlom je skladba Party In The U.S.A. V súčasnosti pracuje na svojej štvrtej štúdiovke s názvom Reborn.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív Hudba.sk)
Foto: AP Photo/Starpix, Dave Allocca

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus