Po dvadsiatich rokoch na hudobnej scéne, ktoré Ne-Yo strávil vo veľkých vydavateľstvách, ohlasuje zmenu a stáva sa nezávislým umelcom. Osamostatnenie považuje za nový začiatok, ktorý si zaslúži nový singel. V piatok vydal Ne-Yo osobnú pieseň 2 Million Secrets, na ktorú musel, podľa jeho slov, dozrieť.

Trojnásobný víťaz Grammy mal v minulosti zmluvy s vydavateľstvami Def Jam a Motown. Teraz sa vydáva novou cestou, ktorú považuje za požehnanie. "Je požehnaním byť v tejto pozícii, v ktorej môžem ovládať svoj vlastný osud ako nezávislý umelec. Moje umenie pre mňa znamená všetko a som nadšený, že môžem prijať tento nový začiatok s 2 Million Secrets. Je to osobná pieseň, ktorá si vyžadovala rast, ale som hrdý, že ju môžem zdieľať so svetom," uviedol Ne-Yo vo vyhlásení k novinke, v ktorej čelí bolesti spôsobenej neverou a otvorene sa priznáva ku svojím prehreškom, za ktoré preberá zodpovednosť.

Spolu s novým singlom zverejnil aj sprievodné video, ktoré je jeho režijným debutom, čím si splnil sen. "Celú moju kariéru som rozprával príbehy prostredníctvom piesní, takže bolo len otázkou času, kedy začnem čerpať z vizuálov z mojej hlavy a privediem ich k životu."

Aktuálne sa Ne-Yo pripravuje na nadchádzajúcu rezidenciu Human Love Rebellion v Las Vegas. Trojica letných vystúpení R&B speváka sa uskutoční v divadle Encore vo Wynn Las Vegas 7., 9. a 10. augusta.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)