Slovenská kapela Cosmetica uviedla klip k druhému singlu z debutového albumu Mantra s názvom Streets of..., ktorý natočila s kameramanmi Petrom Važanon a Gabrielom Weiglom. Letecké zábery na konci klipu robil David Vaverčák. Klip vychádza pár dní pred Vianocami, no pripomenie vám atmosféru leta.

"Tento klip mal pracovný názov 'letný klip' a tak natáčanie prebiehalo v zámockej záhrade v juhomoravských Ledniciach počas augusta, neskôr sme dotočili niekoľko záberov aj v štúdiu Luly Petrovej a počas strihania sme zistili že už je december, takže z letného sa stal klip vianočný," hovorí spevák Ilja.

Hlavnou predstaviteľkou videoklipu je talentovaná Rebeka Krčmárová, ktorú môžete poznať aj ako výtvarníčku a divadelnú herečku. 
O makeup sa staral Kamil Irbis, ktorý je mimochodom aj autorom obalu CD Mantra (recenzia).

Cosmetica - Streets of...

Bratislavská kapela Cosmetica bola založená spevákom Iljom Miškovičom a svoju cestu na alternatívnej scéne si budovala už dlhodobejšie. Avšak až tento rok bol pre kapelu prelomový. Okrem debutového albumu Mantra, ktoré je v distribúcii
celosvetovo, začala kapela aktívne koncertovať, a tiež pracovať na piesňach na ďaľší album.

Po dlhšej zimnej prestávke sa najbližšie predstavia koncom februára na menšom turné po východoslovenských mestách a chystajú aj koncert v Bratislave.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol PR manažér kapely Marco Maserati. Viac na Facebook.com/cosmetica.sk.

Súvisiaci interpreti: Cosmetica