Speváčka Dominika Mirgová si do svojho nového singla ako hosťa pozvala svojho obľúbeného rapera Rakbyho. Skladbou s názvom L.A.S.K.A. mladí interpreti útočia na slovenské rádiá aj na titul letného hitu roka 2013. Pomôcť má k tomu aj jemne provokatívny videoklip.

"Chcem spievať o tom, čo prežívam," hlásala Dominika Mirgová pred rokom, keď fanúšikov príjemne prekvapila emotívnou baladou Nová. Toto jej pravidlo sa nezmenilo, no v jej súkromnom živote je dnes všetko inak a skladbu o zlomenom srdci strieda energická pesnička o láske. "Chcela som dať von niečo pozitívne, veselé, energické. L.A.S.K.A. je presne o tom. Navyše, sama ju aktuálne prežívam," prezradila speváčka.

Po jej boku sa vo videoklipe objaví priateľ Peter, s ktorým si strihla rovno horúce scény v sprche: "Nebol to môj nápad, aj keď som vedela, že ho tam chcem. Nejde však o nič nevkusné, režisér odviedol dokonalú prácu, tie scény sú ako z filmu," prezradila Dominika a dodala, že klip nakrúcali drahou technikou, s ktorou sa vyrábajú filmy.

Nový Rytmus a Tina?

Niekomu by sa mohlo zdať spojenie speváčky s Rakbym netradičné, no Dominka je na slovenskej rapovej scéne žiadaným a obľúbeným artiklom: "Mám za sebou celkom dosť spoluprác, stále dostávam ponuky od raperov, no nie všetky beriem. S Rakbym sa poznáme dlhšie, sme v rovnakom veku, máme radi rovnakú hudbu, sedíme si, navyše, pesničke dodal niečo svoje, čím ju posunul niekam inam. Oslovila som ho ja a som rada, že ponuku prijal," vysvetľuje Dominika vznik nového dua.

Chválou nešetrí ani Rakby. "Pesnička ma oslovila hneď na prvé počutie. Zaujalo ma, že začínala ako úprimná balada zo srdca a končí ako moderná party vec. Samozrejme Dominika je jedna z najlepších speváčok na Slovensku, takže nebolo o čom," priznáva svoje sympatie.

Po zverejnení skladby sa objavili hlasy fanúšikov, ktorí si po jeho vypočutí spomenuli na hit Príbeh od Tiny a Rytmusa. Čo myslíte, podarí sa Mirgovej a Rakbymu dosiahnuť podobný úspech s novinkou L.A.S.K.A.?


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Michal Šefčík z Galgan Music.

Foto: Michal Petrik

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová, Rakby