Konečne sa rozhýbala. V roku 2014 líderka americkej kapely No Doubt potvrdila, že sa po siedmich rokoch vracia na scénu aj ako sólová speváčka. Jej návrat začal naberať reálnejšie kontúry až teraz, keď prináša úplne inú kolekciu piesní, než mala pre fanúšikov pôvodne pripravenú. Po oplakaní rozvodu sa navyše v novom videoklipe bezhlavo vrhá do nového vzťahu.

Ťažkopádna, ale úprimná balada o tom, čím si Gwen Stefani prešla počas rozvodu s Gavinom Rossdaleom Used To Love You, zdá sa neoslovila fanúšikov natoľko, aby sa okolo speváčky vytvoril rozruch. Ten pritom bude potrebovať, keďže už 18. marca vydá svoju tretiu samostatnú štúdiovku This Is What The Truth Feels Like. Rozhodla sa teda spropagovať svoj najnovší singel Make Me Like You netradične - videoklip nakrútila naživo počas 58. ročníka udeľovania cien Grammy.

Krátka hudobná snímka začína záberom na 46-ročnú speváčku ležiacu v neprirodzenej polohe na schodoch. Po prvých sekundách melódie pripomínajúcej fiktívny duet Kylie Minogue a Maroon 5 sa spolu s tanečnicami začne presúvať naprieč jednotlivými úsekmi kulís. Okrem kaderníctva, reštaurácie s príznačným názvom Blake's (referencia na jej aktuálneho partnera, country speváka Blakea Sheltona) alebo miestnosti so zrkadlami zavíta aj do korčuliarskej arény. Tu možno aj pre potreby autenticity spadne, keď sa s ňou jeden z tanečníkov snaží tancovať. Video napokon končí prestrihom na jej stúpanie do výšin. 

Režisérsky sa na kúsku plnom lásky a naradosteného žiarenia podpísala Sophie Muller, ktorá sa podieľala aj na videoklipe k prelomovému hitu skupiny No Doubt - Don't Speak. Novinka bude okrem internetu a hudobných televízií vysielaná aj v sieti predajní Target, ktorá bude propagovať novú nahrávku speváčky hitov z minulej dekády ako Hollaback Girl, What You Waiting For?Rich Girl (feat. Eve) alebo The Sweet Escape (feat. Akon).


Autor: Marek Majzon
Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani