Po viac než roku vystupovania po celom svete so svojím turné Elements Of Life World Tour, po 26 veľkých vystúpeniach, ktoré videlo viac ako 270 000 ľudí v 21 krajinách, jeden z najznámejších DJ na svete Tiesto, vydáva dlho očakávané DVD 'Elements Of Life DVD’.

Hlavnou súčasťou skvelého obsahu je kompletný záznam koncertu na známom štadióne Parken, v dánskej metropole Kodaň.

Dva DVD disky, ktoré sa do distribúcie dostali 7. marca, obsahujú hlavne 4-hodinový záznam vystúpenia holandského DJ v Kodani. Okrem toho sa na disku nachádzajú pohľady do zákulisia v podobe množstva fotografií a ďalšie materiály.

Špeciálnym prekvapením je prítomnosť bonusového Blue-Ray disku s ďalšími extra materiálmi vo vysokej obrazovej a zvukovej kvalite.

Rozhodovanie o tom, kde sa uskutoční záznam koncertu pre pripravované DVD, bolo náročnou úlohou. Nahrávanie bolo uskutočnené pomocou špičkových technológií a miesto záznamu muselo splniť prísne kritériá.

Parken Stadion v Kodani sa nakoniec ukázal ako vynikajúce miesto pre nahratie koncertu, sledovalo ho 25 000 ľudí a atmosféra bola fantastická. Táto atmosféra priam dýcha aj z nového DVD a vytvára fantastický zážitok, ktorí ľudia mohli zažiť priamo na koncertoch.

Kompletný obsah dotvára CD s nahrávkami vo formáte mp3 z albumu 'Elements Of Life'. Bonusovými materiálmi sú napr. televízne reklamy, videá z koncertov a štúdií a ďalšie špeciality.

Zdroj : music-news.com