Populárna americká speváčka Madonna si predsavzala, že tento rok si splní svoje sny a usporiada sériu koncertov, ktoré však budú určené len pre menší okruh divákov.

Madonna, ktorá je známa svojimi obrovskými koncertmi, povedala, že bolo vždy jej snom spievať pred menším publikom, ale strachovala sa, že by nezarobila skoro žiadne peniaze. Ale teraz, keď je jednou z najúspešnejších speváčok v hudobnom priemysle, môže si dovoliť splniť svoje túžby.

Speváčka povedala: "Vždy som chcela robiť menšie koncerty, v trochu dôvernej atmosfére. Mojím snom bolo spievať v budove opery, ale povedzte mi, kto zarába peniaze v operných budovách?"

"Moje koncerty sú väčšinou veľmi zložité na techniku a priestor. Ale zase nie sú až tak závislé na veľkosti štadiónov alebo koncertných hál. Vždy som chcela koncertovať v dôverných dejiskách, aj keď to vždy vyzeralo ako niečo nemožné."

Madonna dodala: "Milujem divadlo a jeho kúzlo. Môžete v ňom počuť ľudí ako dýchajú, môžete vidieť ich pot, môžete vidieť výsledok svojej práce. A aj v divadle môžete robiť kúzla, môžete byť podvedení ilúziou jediného reflektora."

"Každé publikum, pred ktorým som spievala, zmenilo môj výkon vždy inak. A preto tak milujem vystupovanie pred ľuďmi viac ako čokoľvek iné."

Zdroj : music-news.com