Členka populárnej dievčenskej skupiny Sugababes, Amelle Berrabah, je pripravená vstúpiť do manželského stavu, keďže sa chystá vydať sa za svojho priateľa Freddieho Fullera.

Speváčkin priateľ Freddie Fuller, ktorý bol počas noci minulý rok v decembri napadnutý útočníkom ozbrojeným mačetou, je taktiež pevne rozhodnutý uzavrieť s Amelle manželský sľub po tom, čo mu zachránila život.

Freddie, ktorý pri hroznom zážitku v Aldershote v Hampshire takmer prišiel o ruku a nohu povedal: "Je mojím strážnym anjelom. Vždy stojí pri mne, dokonca aj vtedy, keď sa veci zdali byť skutočne zlými. Chcem sa s ňou oženiť. Kľaknem si pred ňou na kolená, ak to bude nutné."

Amelle sa však stále spamätáva zo strašného incidentu a pripúšťa, že sa cíti ako v "tmavej diere", z ktorej sa zúfalo pokúša utiecť.

Ako hovorí: "Všetky tieto zlé veci zo mňa spravili osobu, ktorou nechcem byť. Som paranoidná a príliš opatrná, ale to nie je moje pravé ja. Stále sa cítim ako v tmavej diere. Zúfalo sa chcem z toho dostať, ale niečo sa vo mne zmenilo."

Je pravdepodobné, že útok na Freddieho Fullera mohol byť pomstou za bitku, ktorej aktérom bol Freddie v nočnom klube Camberley.

Zdroj : undercover.com.au