Slávna americká multi-milionárka sa nedávno dala dohromady s gitaristom skupiny Good Charlotte Benji Maddenom. Aktuálne vyhlásila, že je pripravená vyraziť spolu s ním a ostatnými členmi kapely na svetové turné. Či bude s kapelou aj spievať je zatiaľ neznáme.

27-ročná dedička randí s Benji Maddenom len niečo vyše mesiaca, no už je k nemu pripútaná natoľko, že je ochotná s ním precestovať svet v rámci turné jeho kapely Good Charlotte. Koncertná šnúra pop-punkovej kapely sa začína už dnes a Paris sa minulý týždeň vyjadrila, že je odhodlaná vyraziť spolu s nimi.

"O niekoľko dní odchádzame do Južnej Afriky, takže budem s ním. Som len šťastná, že môžeme byť spolu, nezáleží na tom, kde budeme, hlavne, že nám bude dobre." - vyhlásila Paris pre americký magazín People.

Po koncertoch v juhoafrickom Johanesburgu a Kapskom meste bude turné populárnej kapely, ktorú Benji založil v roku 2006 spolu s bratom, identickým dvojčaťom, Joelom Maddenom, pokračovať na európskom kontinente a napokon v Severnej Amerike.

Zdroj: Contactmusic.com, wikipedia.org
Foto: Goodcharlotte.com