Americká speváčka a módna návrhárka Gwen Stefani, spolu so svojim manželom Gavinom Rossdalom, majú momentálne príjemné starosti s vyberaním mena pre svojho druhého potomka.

Populárny pár, ktorý už má jedno dieťa, ročného synčeka Kingstona, je však už pomaly zúfalý, pretože sa im nedarí nájsť vhodné meno. Gavin potvrdil, že pre dieťa, ktoré má prísť na svet v lete, zatiaľ nemajú žiadne vhodné meno.

Gavin, ktorý má už dieťa aj zo vzťahu s Pearl Lowe, prezradil: "Máme síce niekoľko mien, o ktorých premýšľame, ale zatiaľ sa nám ani jedno výraznejšie nepáči. Obidvaja sme z tohto všetkého veľmi rozrušení, ale verím, že sa nám včas podarí nájsť vhodné meno."

Frontman britskej rockovej skupiny Bush, sa sa taktiež vyjadril o Britney Spears, ktorá prednedávnom získala právo na navštevovanie svojich dvoch detí, Seana Prestona a Jaydena Jamesa.

Pre magazín Us Weekly Gavin povedal: "Správa o tom, že sa Britney môže stretávať so svojimi deťmi, ma veľmi potešila. Myslím si, že matky a deti by mali byť spolu." Gwen, ktorá sa s Gavinom zosobášila v roku 2002, sa nedávno tiež vyjadrila ako jej materstvo zmenilo život.

Speváčka povedala: "Väčšinou začnem plakať, keď hovorím o svojich materinských pocitoch, pretože je to pre mňa veľmi intenzívne. Keď dávam Kingstona v noci spať, keď ho uspávam a hrá sa s mojimi vlasmi, je to pre mňa ten najúžasnejší pocit na svete."

Zdroj : music-news.com