K už potvrdeným účinkujúcim na udeľovaní hudobných cien Rádia_FM pribudli ďalšie mená. Počas slávnostného večera vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu 26. februára vystúpia v špeciálnej spolupráci minuloroční držitelia cien Noisecut a Ján Boleslav Kladivo. Výnimočné vystúpenie sľubuje aj moderný spevák Haf. Nováčikov zastúpia mladí Moustache, ktorí v roku 2009 pútali veľkú pozornosť.

K už potvrdeným účinkujúcim na udeľovaní hudobných cien Rádia_FM pribudli ďalšie mená. Počas slávnostného večera vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu 26. februára vystúpia v špeciálnej spolupráci minuloroční držitelia cien Noisecut a Ján Boleslav Kladivo.

Výnimočné vystúpenie sľubuje aj moderný spevák Haf. Nováčikov zastúpia mladí Moustache, ktorí v roku 2009 pútali veľkú pozornosť.

Organizátori Radio_Head Awards už začiatkom týždňa potvrdili vystúpenia kapely Vetroplach, Soundphreakers s rapermi Dramatikz a drum&bassového producenta menom B-Complex.

O nositeľoch hudobných cien Rádia FM "rádiohlavách" rozhodujú poslucháči. Jednu cenu udelia hudobní kritici. Druhé kolo hlasovania v štyroch kategóriách prebieha už len do soboty 13. februára 2010. O najlepšom slovenskom singli, albume, nováčikovi a koncertnej kapele sa rozhoduje prostredníctvom webu Radiofm.sk/rha.

Redakciu Hudba.sk informovala Alexandra Štullerová Koreňová z Oddelenia pre styk s verejnosťou SRo.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Noisecut