Londýnska kapela hrajúca najväčšie hity z legendárnych filmov Quentina Tarantina ako aj množstvo ďalších oldies hitov, vystúpi už tento piatok 22. októbra na jedinečnej párty. Koncert The Tarantinos, ktorý sa mal pôvodne konať v Inchebe sa nakoniec presúva do klubu Dopler na Prievozskej ulici v Bratislave.

Osemčlenné londýnske rock a glamour-combo vystupuje vo veľkom štýle: čierne obleky, kravaty, slnečné okuliare a biele košele à la Pulp Fiction. The Tarantinos privádzajú svojím prívalom rocku, funku a rapu do varu každé publikum.

Ich repertoár obsahuje songy notoricky známe z Tarantinových filmov ako Pulp Fiction, Reservoir Dogs, From Dusk Till Dawn (Od súmraku do úsvitu), Jackie Brown, Kill Bill či Inglourious Basterds (Nehanební bastardi).

Okrem filmových skladieb ako Son Of A Preacherman, Bang Bang, Girl, Jungle Boogie, Street Life alebo Hooked On A Feeling hrajú na koncertoch aj skladby od Fat Boy Slima, Eminema či Grand Master Flash & The Furious Five. Ako bonus odznejú aj takmer zľudovelé dialógy a scény z filmov Quentina Tarantina.


The Tarantinos Promo Video 2010

The Tarantinos vystúpia okolo 23:00, ale párty sa začína už omnoho skôr. Už od 20:00 budú renomovaní DJi hrať hity od 50-tych do 90-tych rokov minulého storočia. Od twistu, cez rock'n'roll, hity The Beatles, nesmrteľného Elvisa, funk & soul Jamesa Browna, hip-hop a black music, Michael Jackson aj Prince, Fat Boy Slim, až po Prodigy, skrátka hudba pre všetkých.

Redakciu Hudba.sk informoval Július Vargic z XL Promotion. Viac na www.xl.sk.