Americký raper a producent Kanye West sa priznal, že premýšľal nad spáchaním samovraždy. Povedal to publiku v Los Angeles pri príležitosti premietania jeho krátkeho filmu s názvom Runaway, ku ktorému napísal scenár, zahral si v ňom a taktiež ho režíroval. Tridsaťtriročný hudobník však neuviedol, kedy nad samovraždou uvažoval.

"Aj keď som nad samovraždou v minulosti uvažoval, už sa znova na život nevykašlem. Na svete žije veľké množstvo ľudí, ktorí nebudú mať nikdy šancu, aby ich hlas niekto počul tak nahlas ako môj, takže ja to spravím za nich," uviedol West, ktorý 22. novembra vydá svoj piaty štúdiový album s názvom My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

Pripravovaný album bude mať podľa neho až päť rôznych verzií obalov, ktoré však všetky budú súčasťou každého CD. West však neprezradil, ako budú jednotlivé verzie vyzerať a ani to, či je ich autorom George Condo, ktorý vytvoril aj pôvodný animovaný návrh na obal albumu. Ten zobrazuje rapera, na ktorom sedí nahá, bezruká žena s krídlami a bodkovaným chvostom. Raper namiesto toho objasnil, ako kontroverzný návrh vznikol.

"Nechcel som vyvolať žiadnu kontroverziu. Jednoducho som Condovi povedal, že chcem fénixa a toto je výsledok. Čo sa mi na tomto obrázku páči najviac, je to, že ja aj George vyjadrujeme svoje vízie tak, ako to naozaj cítime a nie podľa toho, čo spoločnosť považuje za správne," uviedol West na premietaní svojho filmu v Los Angeles.

Zdroj: SITA
Foto: Kanyeuniversecity.com

Súvisiaci interpreti: Kanye West